. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 07
maig 2022
12:00h
7€ a taquilla

– EART – Experimentem amb l’art

MASSAVIU al cicle Segells Residents
Vermut acústic amb:

Moli
+ roserona
+ Pau Roget
+ miquel

Moli porta amb el seu concert tendresa i personalitat a traves del indie pop acústic. Interpretant de manera íntima les cançons que ja té penjades i moltes de noves que encara no han sortit. Una proposta única amb molta sensibilitat.

Després d’alguns singles i col·laboracions, roserona presenta en directe el seu primer projecte musical.

Pau Roget proposa un petit format acústic on, entre d’altres, podrem tastar algún dels nous temes del seu nou EP Tr4vol. Amb colors d’Indie-pop i R&B promet un viatge íntim i especial.

miquel”, en minúscules, és el nom artístic d’en Miquel Nafría (Igualada, 1996), un jove cantautor i productor musical de l’emergent escena indie catalana. Va debutar a finals del 2021 amb “ç”, un disc conceptual sobre el procés del dol, de l’amor i la mort, dedicat a en Pau, on indaga en la importància de dir les coses, de dir-les a temps, però també que mai és massa tard per dir-les, per obrir el cor i trencar tots els armaris. Un treball autoproduït que barreja els sons més acústics i orquestrals amb els sons més experimentals i electrònics.

En aquests quatre concerts, els artistes comparteixen format acústic, intimitat i sentiments a flor de pell, però per sobre de tot, el que els uneix, és la capacitat de dona la seva pròpia visió i personalitat a l’hora d’escriure cançons. Des de les delicades lletres de Moli, les balades indie de Pau Roget, el pop més tendre i intens de Roserona, o el cantautor Miquel Nafria i les cançons del seu disc. Quatre artistes joves, emergents, que no tenen por de mostrar qui són i el que senten dins seu.

Entrades anticipades