. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 22
octubre 2022
21:00h
13€ a taquilla

– Heliogàbal

MONTEBELLO al cicle Segells Residents

Mushkaa

“Estoy fregando el suelo mientras escucho Albany, I need la meva shorty perque el cor em sani”. Mushkaa està marcant el camí de la música urbana catalana, cançons de reggaetón pur que sonen a tots els parkineos de la costa catalana, amb referents actuals com Yung Beef o Albany, i barrejant català castellà i anglès sense immutar-se.

El projecte d’Irma Farelo ha estat una de les sensacions de la música urbana catalana aquest 2022, i amb només 4 cançons, s’està menjant l’escena, actuant a festivals destacats i acaparant l’atenció de la premsa o playlist oficials. “Estic creixent todavía vull fer els passos de l’Alba” canta en la col·laboració amb 31 Fam i Flashy Ice Cream, Mushkaa ja es rodeja amb els grans però amb els peus a terra, sempre acompanyada del seu productor i músic en directe Roots (The Tyets, Andana).

Mushkaa trepitjarà Barcelona per primer cop el pròxim dissabte 22 d’octubre a la sala Heliogàbal de Gràcia, un concert organitzat per Montebello Agency.

Entrades anticipades