. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 10
febrer 2023
21:00h
14€ a taquilla

– Heliogàbal

Steve Smyth
+ Mirlo

L’atemporalitat és una qualitat difícil de conquerir, però al cantant i compositor Steve Smyth adquireix tot el seu significat. Provinent de la costa sud d’Austràlia, la boirosa i itinerant vida de Smyth l’ha portat a través d’Austràlia, Europa, Amèrica del Nord i Àsia, obrint concerts d’artistes com The Killers, Ben Harper, Angus i Julia Stone, Lanie Lane o Howling Bells.

Torna a l’Heliogabal després de molt temps, una sala important per a ell ja que va ser la primera sala de Barcelona on va tocar. Aquest cop en solitari i presentant el seu darrer treball “Blood”, un disc intimista gravat en directe a l’Oratori de Sant Felip Neri de Barcelona.

Un concert de Steve Smyth és viure una de les experiències musical d’una intensitat i sensibilitat indescriptible.

Mirlo és el pseudònim de Jaume Estalella, guitarrista Barceloní de l’òrbita del Pumarejo, conegut principalment per la seva afiliació a Ljubliana & the Seawolf. Ara presenta el seu primer treball en solitari.

En aquest treball, les arriscades produccions de Marina Herlop (Marina Herlop, Myoboku) es contraposen al intens i sincer intimisme de la guitarra i veu de Mirlo. Tot això acompanyant unes lletres que parlen de connexió i desconnexió; de satisfaccions i frustacions; de les contradiccions que comporta cercar la plenitud en allò mundà.

Entrades anticipades