. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 24
febrer 2023
21:00h
10€ a taquilla

– Heliogàbal

Minifestival 2023

Special Friend
+ Pizza Fantasy
+ Gemma Rogers

SPECIAL FRIEND (París) El duet parisenc Special Friend ens recorda l’essència del lo-fi, així el seu malenconiós indie pop es capaç de transmetre moltes emocions des de la simplicitat. Els varem descobrir el passar Paris PopFest, i no hem pogut evitar portar-los a Barcelona.

PIZZA FANTASY (Barcelona) Nou projecte de Pavo Peña i el productor madriñeny Mike Benza.. La seva música es basa en el concepte de RECICYE MUSIC, el lema del qual és “la música és de tots, no té propietat”. Una declaració d’intencions que lliga l’amor a la música i la seva utilització per expressar emocions, més enllà dels drets de propietat.

GEMMA ROGERS (Londres) Gemma Rogers és una narradora enginyosa, una presència estranya i convincent a l’avantguarda visionària d’Anglaterra. “No Place Like Home” és el seu impressionant àlbum debut: profunditat, humor, romanç i dolor, comentaris socials. Una artista amb molta personalitat, com el mòn de la música actual reclama.

Entrades anticipades