. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 22
abril 2023
21:00h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Punkomedy

Arnau Garcia
+ Enzo Vizcaíno
+ Oye Sherman

L’Arnau és una de les joves promeses del periodisme català. Guanyador de 2 o 3 premis Pulitzer (aproximadament) i guardonat amb la creu d’or per l’Acadèmia Internacional de la Creu d’Or, torna a Barcelona després d’arrasar al certamen de Miss Universo Paraguay, per oferir-nos tot el seu talent i musculatura espectacular.

Enzo Vizcaíno és còmic i guionista. Ha escrit per programes de televisió com Està Passant i Polònia. Ha col·laborat a Late Motiv i El Mundo Today.  De vegades, també parla a podcasts i penja dibuixos a instagram (seria molt estrany penjar dibuixos a podcast). D’entre totes les ressenyes que li ha fet la crítica, destaca aquesta: “Es distreu amb facilitat i molesta als altres companys de classe”.

Oye Sherman es fa dir Oye Sherman perquè de maries rovires ja n’hi ha unes quantes. Fa monòlegs amb el Soterrani, podcast amb Oye Polo i tele a l’Està Passant. Després de tants anys donant suport econòmic a la barra de l’Heliogàbal és un honor tornar-hi per cobrar.

Entrades anticipades