. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 27
maig 2023
21:00h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Punkomedy

Irene Minovas
+ Oriol Castro
+ Tomás Fuentes

Irene Minovas és actriu i còmica. Ha col·laborat en programes com “Zona Franca” o “3 Minuts” i participat en espectacles de comèdia com el Soterrani, el Comedy Gold o La Llama Fest. A dia d’avui el seu millor acudit encara és la seva pàgina d’imdb.

L’Oriol Castro és actor i professor d’interpretació. Ha treballat en direcció, guió, producció, comunicació, i ara també vol ser còmic. Tot això havent estudiat Filologia Anglesa. La seva passió és l’intrusisme laboral, i els seus referents són Ronald McDonald, Nuñez y Navarro i Jeff Bezos.

El Tomàs, fundador de La Llama School, ha estat guionista de qualsevol cosa que tingui una mica d’humor. Ara fa uns anys que també fa standup perquè després d’escriure milers de monòlegs per altra gent, fer un podcast d’èxit com La Ruïna i organitzar el Cruïlla Comedy, escriure una mica per ell no és cap problema.

Entrades anticipades