. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 16
juny 2023
21:00h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Doble Pletina
+ Evripidis and his Tragedies

LaFonoteca celebra la seva festa de final de curs: revetlla i ball amb Doble Pletina i Evripidis and his Tragedies, dos grups que encara que sembli increïble, no han compartit mai cartell.

La primera dècada de vida de Doble Pletina ha estat plena de petits miracles: un bon grapat d’himnes pop que han passat a l’imaginari popular i nombrosos concerts per tota la geografia, a festivals com el Primavera Sound, el BAM, el Vida, el BIS o el Maremagnum Fest (Barcelona), FIB (Benicàssim), Truenorayo Fest (València), Sonorama Ribera (Aranda de Duero), Nocturama (Sevilla), Donostikluba (Donosti), Autoplacer (Madrid), Popfest (Madrid i Zaragoza), Lemon Pop i Microsonidos (Murcia), o a la Frieze Art Fair (Nova York).
Com a coronament, el 2021 es va estrenar la pel·lícula musical “Stop”, dirigida per Stanley Sunday i protagonitzada per la banda, que inclou quatre cançons inèdites del grup, produïdes per Hidrogenesse.

Evripidis and His Tragedies és l´alter ego d´Evripidis Sabatis, artista grec establert a Barcelona i agitador de l´escena LGTBI+ alternativa local. Les “Tragèdies” són cançons pop devastadores, confessionals, auto sarcàstiques, que es basen en la seva formació de piano clàssic, sensibilitat queer i habilitats per explicar històries per examinar i, en última instància, reconèixer, les vicissituds de la vida. Les inclinacions pop d’Evripidis ens porten a fer una passejada plena de sots i balls a través de la prima línia entre la tragèdia i l’alegria de viure.

A més ball amb Les Gourmets Djs y LaFonoteca Barcelona Dj

Entrades anticipades