. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 01
juliol 2023
21:00h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Punkomedy

Alexis Deiz
+ Fred Ricamas
+ La Prados

Alexis Deiz o Diaz (sense accent) és també conegut com el “Gulafre”. O el Guapo de “El Guay, el raro y el guapo”. O el guanyador del concurs de triples de 2004 de la seva escola. Ha sigut guionista de coses que segurament has vist a Twitter mentre anaves a la feina. Mai ha cregut en Deu però és una cosa que no descarta fer en algun moment de la seva vida. Té els DM oberts, per si vols saber alguna altra cosa d’ell.

Fred Ricamas és una còmica italiana habitual dels Open Mics i els shows de Barcelona. En la seva comèdia resumeix els seus petits desastres quotidians, els seus punts de vista sobre l’amor en els temps moderns, les seves complicades relacions familiars i les escapatòries trampa existencials en les que totes caiem en algun moment. Tocs d’humor negre, descaro, feminisme o barbàrie. Té un Podcast que es diu Tiramisú – Deixa espai pel postre, amb el còmic, també italià, Andrea Farina, gravat a La Llama Store.

La Prados, menys coneguda per Violeta Navas, és una il·lustradora, humorista i guionista granadina establerta a Barcelona, on l’haureu pogut veure sobre algun escenari, fent preguntes pel carrer o bevent una cervesa a una terrassa, ja que de totes les coses que fa, de la que més gaudeix és la de no fer res.

Entrades anticipades