. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 29
setembre 2023
21:00h
10€ a taquilla

– Heliogàbal

Marc Mas

Soc en Marc Mas Carbonell, Bateria i cantant de la banda Bilo, i ara present el meu projecte en solitari “Cartes i estampes”. Aquest disc és producte d'haver estat estudiant quatre anys a Barcelona i d’haver conegut a en Driss Stadig i en Tomy Solbas (integrants de Bilo) . Gravat al Teatre de Calvià amb Tomy com a productor/arreglista i Driss com a músic d’estudi ha estat un projecte d’un any i mig de cançons originals començades entre el 2018 i el 2022 que de la guitarra acústica o el piano han anat agafant textura amb formació de trío o quartet. La gran majoria de les sessions es feien en directe de baix, bateria i guitarra donant un producte bastant orgànic i despreocupat.

“Cartes i Estampes” és un projecte personal de 9 cançons en forma d’imatges o de records dedicat a les meves vivències i a les experiències amb les persones que han passat per la meva vida. Escrit en Anglès, Castellà i Català aquestes cançons són una forma més personal de composició on s’exploren sonoritats i melodies més calmades, més dedicades a la reflexió personal i no tant al concepte de Banda de Rock.

Entrades anticipades