. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 16
setembre 2023
21:00h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Ananda Mele
+ Ricci Nostra

Ananda significa felicitat suprema, aquesta, goig diví, però no sols això. Nascuda al Brasil, criada en el món i curiosa per naturalesa, Ananda és cantant, compositora i intèrpret, amb una carrera marcada per la música en essència, sempre manifestada a través de la veu, en paraula i so. Igual que la seva experiència vital, les seves referències musicals van des de la MPB al R&B clàssic, passant pel soul contemporani i els gèneres de música electrònica.

“Tocar sempre ha estat la meva manera de comunicar-me amb l’exterior, expressar-me ” una frase que reflecteix la senzillesa de l’artista. D’allá neix la cerca de Ricci Nostra, que des de nen escrivia com a manera de lliurar les seves emociones.El seu projecte músical inicia com co-creació i evoluciona (després de la seva migració a la península ibèrica en 2015) després de 2 LP i alguns singles a ser el projecte que és avui.

En el que va del 2023 Ricci ens ha fet ballar amb la seva reversió de Boig feat Delafé i ens ha fet pensar amb el seu single indie folk minimalista Renéixer. Mostrant una exploració més íntima, més minimalista en l’expressió i la vida d’aquest artista.

Actualment es troba en ple treball del seu pròxim disc.

Entrades anticipades