. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 21
octubre 2023
13:00h
10€ a taquilla

– Heliogàbal

Els Vermuts de l'Helio

NO FUCKS
+ Meeky

El trio format per Elisa, Stephen i Dani (Dani el de Meeky, clar, tot queda a casa), va publicar el seu primer disc homònim en 2019. Un èxit en botigues de discos i cançons considerades d’una banda de culte. Ja en 2020 van gravar amb Borja Pérez (Ultramarins), el seu segon llarg: No Fucks II, amb singles  com ‘menjant sostre’ i ‘festa en la playita’. En aquestes noves cançons segueixen amb les seves lletres punxants, sota melodies de pop brillant i del lo-fi d’allò més sorollós

Meeky van gravar i produïr ‘Experiencia Miguel’ (Buenos Amigos, 2023) amb el Borja Pérez a una casa a la muntanya a Asturies. Son 9 caninos amb melodies maques, riffs rocambolescos i intensos que desperten emocions a la primera escolta, amb lletres que parlen d’experiències tristes però esperanzadores: estar malament, per després estar bé, gaudir de l’amistat i de viure i pasar-ho lo millor que es pugui, que no és poca feina.

Les seves referencies venen del midwest emo I el pop-rock espanyol, així que t’agradaran si escoltes Mom Jeans, Hovvdy, L’Hereu Escampa, Bestia Bebé, Los Punsetes o Yawners.

Entrades anticipades