. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 17
novembre 2023
21:00h
11€ a taquilla

– Heliogàbal

Tronco
+ Candela Escobar

La Conxita i el Fermí són Tronco. Aquests germans esquiven les seves petites bregues fraternals cantant cançons (encara que també saben cantar enfadats). Tan sols amb una guitarra i dues veus -que sonen molt bé juntes- travessen el país a bord de la Tronconeta. Arriben puntuals, proven rapidíssim, i es preparen per oferir un concert inoblidable (qui els ha vist ho sap). Les seves cançons són com una taula de tres potes: històries veritables, melodies contagioses i ritmes caribenys. Cada una de les potes és imprescindible per al SHOW.
Els germans Tronco ens parlaran d’amor, de menjar, de diners i del temps que passa (que deixa residus que van apilant-se: fotos, dibuixos, carpetes, gots perduts i gots no retornats, embolcalls de puro, caixes, gomes, postals, llibres, pols i galindaines: allò que jo anomeno la meva fortuna).

Amb el seu EP «Abducida por formar una pareja» (2017) es van guanyar el públic, i amb els seus Lps «Tralará» (2018) i «Nainonai» (2021) el van consolidar. Amb el seu proper treball «Tutupá», que presenten per primer cop a l’Heliogàbal, s’enfrontaran al seu repte més ambiciós: girar per totes les sales del país al més pur estil DIY.

Entrades anticipades