. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 25
novembre 2023
21:00h
13€ a taquilla

– Heliogàbal

DMORA
+ Saint-Jacques

“DESPERTA” de DMORA (Creando Espacio 2023) és una conversa amb si mateix en aquesta història que des de la infància ha anat modelant la figura que és en l’actualitat. 6 talls en els quals entre mescla electrònica amb gravacions orgàniques i melodies vocals delicades en les quals veiem reflectides les seves influències d’artistes referència com The Blaze, Radiohead o Massive Attack. Madrid (1994) de jove va cursar formació clàssica de piano fins que, amb 16 anys, es va interessar per la guitarra i va començar a formar part de diferents bandes. A poc a poc, el seu interès va ser recaient en com funciona una cançó, més que en un instrument en particular. Així, la producció va començar a cobrar el paper principal en el seu desenvolupament com a artista.”

SAINT-JACQUES, el projecte de Santi Mosteiro, pseudoartista criat a la Val d’Aran, fusiona pop, jazz i qualsevol cosa que se li acudeixi des de la seva habitació amb tocs romàntics i bucòlics d’una manera despreocupada.

Amb els Kung Fu Jazz, una banda que personifica la diversitat en la música, creen concerts plens d’energia i total improvisació.

La seva proposta és genuïna, sense pretensions elevades, buscant que la gent gaudeixi i es desentengui. Crítiques de l’únic concert fins ara: “Soneu que t’hi cagues” i altres més honestes com “El pont, una merda”.

Passeu i gaudiu

Entrades anticipades