. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 24
novembre 2023
21:00h
10€ a taquilla

– Heliogàbal

Los Bongos
+ Claudia Urbano

LOS BONGOS
Sorgits del prolífic estudi de Bellvitge Locus Estudio, Los Bongos parteixen de la tradició més clàssica del Bolero per portar-la als nostres dies. Aquesta actualització té més a veure amb l’origen i tradició musical dels seus membres que d’una reinterpretació sonora extravagant, de la qual defugen. Paola Licari (veu), Roger Calduch (percussió), Quim Carandell (guitarra, veu), Pau Esteve (baix, veu) i Andreu Galofré (guitarra, veu), són els protagonistes d’aquesta proposta que té en els detalls i les subtileses la seva personalitat única.

CLAUDIA URBANO
Claudia Urbano és pianista, cantant i productora musical. La seva proposta a piano i veu es un diàleg entre Cuba, Mèxic i Andalusia a través de boleros i coples del segle passat, però des de la visió d’algú que va néixer mig segle després de que el gènere va aconseguir la seva màxima popularitat. Tot i així, aquestes cançons d’amor i desamor demostren ser atemporals, mentres encara hi hagi algú que les canti i les escolti. Cançons d’ahir i de sempre per evocar records en qui les va escoltar alguna vegada i apropar-les a qui no les coneixi.

Entrades anticipades