. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dimecres 06
desembre 2023
21:00h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Hulm
+ Laura Katze

Hulm són una banda que fa música improvisada des d’una visió absolutament personal, l’alineació de la qual inclou Eduardo Pons (saxo), Ernest Pipó (guitarra) i Joan Torné (electrònica). Amb dos àlbums publicats; el seu debut homònim el 2021′ i ‘Do you have a minute?’ el 2022; així com una peça d’art sonor inclosa a l’exposició de Servando Rocha i Jordi Costa per al C.C.C.B, titulada ‘La màscara mai menteix’, el trio de Barcelona publica ara aquest tercer treball d’estudi anomenat ‘Landfillandfillandfill’, el qual és tota una declaració d’intencions: És a dir, submarinisme d’abocadors. Oxigen i immersió. Baixar, baixar i baixar fins a assolir densitats que alteren la percepció, flotant en un paratge pastós i indefinit on sembla no existir el buit formal i on l’hiperestímul és capaç de projectar la nostra sublimació fins a empènyer els límits de l’asfíxia estètica.

Amb només dos singles publicats, Laura Katze ha començat a construir una carrera musical que sorprendrà i enlluernarà a moltíssima gent. Ja des del seu fantàstic primer single, ‘Un ritual’ – compost, interpretat i gravat per ella sola, a la seva habitació- reuneix les millors qualitats de Phoebe Bridgers, Fiona Apple o Julieta Venegas. Laura Katze és una Björk del bedroom pop, una Cecília amb embolcall dream pop o l’indie-folk de Bon Iver, amb una innocència perversa que desarma a la primera. Senzilla i natural però alhora encantadora, inquietant i plena de misteri.

Entrades anticipades