. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 23
febrer 2024
21:00h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

BCORE al cicle Segells Residents

Comic Sans
+ Bernal

COMIC SANS
Comic Sans és un jove quartet de *Donostia (Euskadi) que crea cançons que tenen tots els elements necessaris per a convertir-se en himnes generacionals: lletres recordables, guitarres que poden sacsejar a una sala sencera i tornades per a corejar amb el puny enlaire. Sonen com un coktail de de Cala Vento, Yawners, The Get Up Kids, Marietta, Cap’n Jazz, Modern Baseball i tots els grups de Emo Underground dels últims 20 anys.
BERNAL
Bernal (València) és tenir al voltant de 20 anys, és sentir la llunyania d’un futur cada cop més incert i és el plaer de rebre els primers raigs de sol del dia a través de la finestra. Aquest és el context en què exploren la sonoritat de bandes de math-rock com els japonesos Toe i altres més emotives com la dels nord-americans Joyce Manor, deixant-se influenciar per clàssics com Los Planetas, per acabar connectant amb bandes contemporànies com Cala Vento o American Football.
Entrades anticipades