. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 08
març 2024
20:30h
14€ a taquilla

– Heliogàbal

Camille Jackson
+ Vera Noor

CAMILLE JACKSON
El projecte de Camille Jackson (Perú) barreja ritmes i melodies que es mouen entre el folk, el bolero, l’electrònica i l’experimental. L´autora ens explica històries de dones, relats íntims i de la literatura, carregats sempre d´una interpretació personal. Utilitza enregistraments de camp i sintetitzadors per crear textures i paisatges al costat de la instrumentació. L’acompanyen Mateo Majluf (guitarra), Guil Treistman (guitarra), Juan Pablo Egúsquiza (contrabaix) i Jaén Mujica (bateria).

VERA NOOR
Nascuda en una família d’artistes, Vera Noor (Madrid, 1998) és sinònim de creativitat i mestissatge. Cantant, productora i compositora, Vera lidera el seu projecte com un conjunt inseparable de so, lletra, imatge i escenificació. De la introspecció i la curiositat musical de l’artista, sorgeixen unes composicions que fusionen el pop i el jazz, els ritmes llatins i els electrònics, l’humor i la solemnitat, la proximitat al públic i la sublimació artística, tot unit per una veu càlida i propera, i lletres profundament honestes i intimistes que deixen entreveure el món interior de l’artista. El resultat és una música moderna i alhora atemporal.

Entrades anticipades