. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dimecres 20
març 2024
20:30h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Riuka

Productor, compositor de cine, cantant i dissenyador de so. Als seus 23 anys, l’artista igualadí Riuka (Jordi Rica), presenta el seu projecte més íntim, amb un enfocament en la veu.

El primer àlbum de Riuka, “Aigua Viva”, és una exploració durant i després de la pandèmia, on es tracen paral·lels entre els temps actuals i el canvi de mil·lenni. Mentre ens enfrontem a una angoixa sistemàtica i a canvis de paradigma, “Aigua Viva” planteja preguntes sobre el que significa ser humà.

Amb un directe tant energètic i caòtic com delicat i calmat. Evocant l’essència conceptual de Radiohead, Caroline Polachek o James Blake, el so mostra una clara influència de la música ambient, shoegaze, folklore mediterrani, hyperpop, jungle i fins i tot noise. Riuka convida a embarcar-se en un viatge de contrasts i descobriment, una banda sonora per a la Generació Z.

Entrades anticipades