. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 20
abril 2024
21:00h
20€ a taquilla

– Heliogàbal

Joaquina

Joaquina és una cantautora veneçolana que escriu el seu propi material de pop-rock indie en espanyol. Als disset anys va ser convidada a participar en el programa acadèmic de la Art House Academy i l’Abbey Road Institute pel productor Julio Reyes Copello, guanyador de múltiples premis GRAMMY.

Es va graduar en la Art House Academy & Abbey Road Institute de Miami a l’octubre de 2022. Des de llavors, Joaquina ha presentat el seu single de debut “”Rabia””, seguit de “”Freno”” i ha florit amb el seu EP inaugural, publicat al març de 2023, ‘los mejores años’.

La talentosa artista emergent va guanyar el Latin GRAMMY a la Millor Artista Revelació en els Latin GRAMMY 2023, on també va rebre una nominació al Millor Àlbum Cantautor, convertint-se en l’artista més jove a rebre aquesta nominació.

La seva capacitat per a transcendir les fronteres dels gèneres i la seva habilitat per arribar a les emocions més profundes de l’esperit humà l’han consolidat com una veritable força creativa en la indústria musical. Cadascuna de les seves cançons és un testimoniatge de la seva dedicació a l’autenticitat i el seu desig de connectar amb el seu públic a un nivell profund.

Entrades anticipades