. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 03
maig 2024
20:30h
15€ a taquilla

– Heliogàbal

Alba Morena

Alba Morena és cantant, compositora i productora salouense.

Va estudiar el Grau Professional de violí clàssic i cinc anys de Cant Líric al Conservatori de Vila-seca.
Als seus 18 anys entro a l’escola superior de jazz Taller de Músics, on va cursar tres anys de jazz i un de flamenc, encara que aquesta graduada en cant jazz. Ha treballat amb gent de la talla de Perico Sambeat i Cora Novoa.

Als seus 21 anys va publicar el seu primer disc, autoproduït i autoeditat per ella: «Les Dues Edats«. En aquest va descobrir la seva veritable passió, que és ser compositora, interpreti i productora de la seva pròpia música.

La seva música de considera totalment eclèctica, ja que trobem joies pop que ens porten a Mecano elaborades amb beats més foscos que ens porten a James Blake o Björk en una mateixa cançó. Es podria catalogar com una electrònica pop minimalista sempre amb la veu d’Alba oscil·lant entre dolç i potent amb deixos flamencs.

Ara Alba Morena es disposa a publicar el seu següent EP, amb Universal Music, dins d’uns pocs mesos, autoproduït per ella. Seguidament sortirà el seu segon disc aquest pròxim 2024.

Entrades anticipades