. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 25
maig 2024
20:30h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Mala Cotton
+ Alien Tango

Mala Cotton són 7 xavals murcians que s’ajunten i fan cançons. L’objectiu del projecte és jugar amb els límits del pop. Les seves cançons parlen de l’amistat i els desamors. Un viatge en què destaquen les harmonies vocals i les seves estructures desenfades.

Esclaus del dance, el seu directe té com a objectiu fer oblidar els problemes i treure somriures al públic. Ells diuen: “Si vols gaudir-la, escolta’ns, si vols enamorar-te, vine a veure’ns tocar”. Aquest serà el seu primer concert a Barcelona, ​​a la sala Heliogabal.

Estaran acompanyats per Alien Tango, on s’amaga Alberto García, un murcià resident a Londres d’emissions plenes de psicodèlia, glam, hip-hop, música oriental i veus plenes d’heli. Un potatge tan imprevisible com nutritiu on hi caben sintetitzadors, sitars, acordions i samples d’anime.

Aquest heterodox multiinstrumentista, lloat pel New York Times després del seu concert al festival SXSW (també ha tocat al Primavera Sound, el FIB o el BBK), ha confirmat Alien Tango com un dels creadors més peculiars i fascinants tant de la escena londinenca com de l’escena independent espanyola.

El seu esperat àlbum de debut va sortir a la venda al maig de 2023.

Entrades anticipades