. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dimecres 29
maig 2024
20:30h
10€ a taquilla

– Heliogàbal

Davy Lyons
+ Lila March
+ Lisa Paul

DAVY LYONS:
Davy Lyons és un compositor, músic, poeta i actor irlandès. Les reunions familiars de la seva infància, on la música sempre va ser vital, són l’arrel dels seus esforços creatius.
L’any 2016 es va traslladar a Barcelona on va començar a tocar al carrer. Els seus directes van desenvolupar una reputació d’experiències intenses, vinculants i úniques per al públic, un viatge íntim on les paraules i les melodies s’uneixen, on els silencis es permeten ressonar. Poemes sonors escrits amb la ploma estilogràfica de l’ànima de Lyons amb pinzellades de folk, jazz i gitana afegits per la seva banda.
The Human Factor, produït pel compatriota David Duffy, és el seu segon àlbum i es va publicar el febrer de 2023 amb el segell holandès King Forward Records.

LILA MARCH:
Nascuda a Barcelona, el seu primer EP DUNA combina elements de rock alternatiu, composició de cançons en espanyol, psicodèlia i influències de la música àrab.

Lila March busca transcendir la fràgil frontera entre la bellesa i el dolor, la joia i la nostàlgia, aprofitant aquesta fricció d’emocions com a espai d’exploració sensorial dins les seves melodies i lletres poètiques.

 

LISA PAUL:
Lisa Paul, originalment coneguda com a L. Paul, és una artista amb un viatge creatiu que va començar amb el llançament de l’EP “Outis” el 2017, obrint camí cap a una trajectòria que abasta els gèneres de pop, folk, rock, electrònica experimental i hip- hop. Originària de Malta i ara amb residència a Barcelona, la Lisa crea música que transcendeix fronteres, capturant l’essència de la nostàlgia a través de les seves cançons. Està en procés d’acabar el seu primer àlbum, Pupal.

Entrades anticipades