. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 29
juny 2024
13:00h
15€ a taquilla

– Heliogàbal

Els Vermuts de l'Helio

Estructuras Flan
+ Fermi

Carlos Flan, un inquiet músic d’Albacete, ha format part de bandes importants del país com Mercromina o Fernando Alfaro y los Alienistas. A més, ha col·laborat a discos de Joaquín Pascual, com “La Frontera” (2012) i el recent “Baladas Para Un Atraco” (2023), així com en el primer LP de Honky Tonky Sánchez “Esta Tierra Hostil” (2011) o els últims LPs d’Isabel León (IS) “El Duelo” (2014) i Colorado, “Nuestros Circuitos” (2020). Però sens dubte és al capdavant de Burrito Panza on, després de quatre discos importants editats per El Genio Equivocado entre 2011 i 2020, assoleix la qualitat i maduresa compositiva que el porten a fer un nou pas en la seva carrera.

Estructuras Flan és el seu nou projecte. Un treball més íntim i personal, però no exempt de plenitud i energia, que atresora deu joies d’una sensibilitat lúcida i enigmàtica que indaga per moments en la senzillesa i el recolliment més desarmant, i en altres, en una intensitat aclaparadora. L’àlbum, també sota el nom d'”Estructuras Flan”, va ser gravat a quatre mans amb Paco Loco al Puerto de Santa María (Cadis) a principis de juliol de 2023. Algunes programacions, sintetitzadors i baixos es van gravar prèviament al Home Studio de Doctor Mora, i la cançó “Dos Latidos” a La Casa en el Árbol, ambdues a Albacete, sent tot masteritzat per Mario G. Alberni a Kadifornia Mastering. El disc ha estat publicat per la discogràfica El Genio Equivocado al gener de 2024 i es presenta aquest vermut a l’Helio.

 

Per obrir el vermut, Fermí Herrero. Després d’acompanyar la seva germana Conxita en el projecte Tronco, Fermí presenta un recull de cançons íntimes i personals on la sinceritat i la naturalitat son protagonistes. Amb guitarra i veu, com els cantautors que admira, Fermí ens canta sobre la vida quotidiana, l’amor, la pèrdua i la cerca del seu lloc al món. Cançons que cerquen la connexió amb el públic a través de les seves històries i emocions.

 

Entrades anticipades