. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 14
juny 2024
20:30h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Andrea Mir
+ LaSole

Andrea Mir és una sorprenent rara avis dins del panorama musical català, del qual es distingeix gràcies a un llenguatge tan fresc com talentós que entronca amb artistes com FKA twigs, Billie Eilish, James Blake o Caroline Polachek.
Després de formar-se com a pianista en les més prestigioses escoles del nostre país i treballar a Nova York al costat del productor i enginyer Andros Rodríguez (famós pels seus treballs amb Pharrell, Justin Timberlake o FKA Twigs) l’artista catalana aconsegueix reconciliar els seus extrems oposats fent fer eclosió a una Andrea 2.0, tant en el musical com en el personal, en el seu segon àlbum ‘ALES I ARPES’ que arriba cinc anys després del seu debut, Arribis tard.
La metamorfosi musical d’Andrea  la situa en una coordenades de pop fosc, desafiador, amb tocs de R&B el fi i amb bases gairebé sempre minimalistes d’electrònica experimental però accessible.

Lasole arriba per primera vegada a Barcelona a presentar el seu ultimo treball “SANTA BRUTA” La Granadina torna amb tota la força que la caracteritza al llarg d’aquesta gira 2024

Entrades anticipades