. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 15
juny 2024
20:30h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

Copa Lotus
+ Ricky Gil & Biscuit

Copa Lotus i Ricky Gil & Biscuit us volen convidar al primer seminari internacional de telecasters, amplis de vàlvules i solos de guitarra amb segell vilanoví que se celebrarà a l’Heliogàbal.

Copa Lotus tornen per presentar-nos ‘El disc en castellà’ (RGB Suports, 2024), el seu nou disc d’estudi des que el 2021 sorprenguèssin a tothom amb l’aclamat ‘Rock d’estadi’.
L’amor per la música de guitarres que s’endollen i les tornades pop de km 0 són elements clau per entendre la idiosincràsia d’aquest quartet vilanoví i el so al que porten gairebé 15 anys acostumant-nos. Fidels a aquest esperit, en aquests temps convulsos ells segueixen a la seva a cop de guitarrot.

De complicitats que no són flor d’un dia tracta la col·laboració entre l’heroi mod Ricky Gil (Birghton 64) i els divulgadors del riff Biscuit, ja que després d’estrenar-se junts amb ‘Infinites rutes invisibles’ (Chesapik, 2021) han garantit la continuitat de la seva amistat amb ‘Artefactes sonors de l’underground català’ (Chesapik, 2023). Els mods i els rockers ja no es barallen més en aquesta reunió de catedràtics amb un profund respecte per la tradició, sigui americana, anglesa o laietana.

 

Entrades anticipades