. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 22
juny 2024
13:00h
10€ a taquilla

– Heliogàbal

Els Vermuts de l'Helio

Pd: Soy Cris
+ DJ Jan The Juniper

“No se’m dóna gaire bé presentar-me però us he d’explicar que porto dos anys tancada a l’estudi de casa meva sense parar de produir i crear la meva pròpia música i que, fins ara, gairebé ningú ho sap. Al final, si segueixo ficada entre aquestes quatre parets sense que ningú sàpiga què estic fent, de què serveix tot aquest temps que estic invertint? Per fi ha arribat el moment de compartir la meva música amb tots vosaltres. Em fa una mica de por, la veritat, però amb por o sense, toca saltar. Així que aquí estic. No sé qui sóc encara, però sí on vaig. Si estàs llegint això, aquest és el teu lloc i m’encantarà que m’acompanyis” Així es presenta Pd: Soy Cris, la artista darrera d’aquest projecte que acabar de néixer a
ulls del món però que fa temps que es prepara per fer el salt. Amb una aposta ferma i la mirada posada especialment a la comunitat LGTBIQ+, estrena el seu directe per primera vagada. Un debut en tota regla. Acompanya’ns en aquesta presentació oficial del seu directe que acabarem amb un set de DJ Jan The Juniper i en la que escalfarem motors pel Pride 2024.

Entrades anticipades