. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 15
juny 2024
13:00h
8€ a taquilla

– Heliogàbal

Els Vermuts de l'Helio

Jaune Emma
+ Natita Cruz

L’Emma Martín és una cantautora i artista plàstica de Barcelona. Com a Jaune Emma, transforma records en cançons per a totes aquelles persones que encara necessiten una mica de temps per ordenar els seus pensaments i emocions, mitjançant una veu singular i lletres (a vegades, dolorosament) relatables.
L’artista presenta amb banda un so fresc i modern dins de l’espectre estètic del bedroom pop, amb influències variades que van des del dream pop al pop punk, bevent d’artistes com Cavetown, Amaia o illuminati hotties.

Natita Cruz posa el focus de la seva expressió artística en aquell amor concebut com a innocent i sempre des d’aquesta perspectiva optimista. És l’amor vist des dels ulls d’una nena que observa als seus actors favorits a “Amar en tiempos revueltos” i somia amb algun dia aparèixer en els crèdits finals de la seva pròpia història. L’amor com ella ho entén és aquell idealitzat per Maria Dolores Prada i Julio Iglesias: pur, simple i fàcil.

Entrades anticipades