. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dimecres 17
juliol 2024
20:30h

– Heliogàbal

RNE Ràdio-4 presenta:

Acústicament Fest 2024

Torna l’Acústicament Fest, el final de temporada de l’Acústicament de RNE-Ràdio 4 amb:
ARTISTA SORPRESA!!!
És un dels grans músics de casa nostra. Fa no gaire ens va sorprendre amb un nou disc on altra vegada hi creava tot un univers propi. La seva música és única i està envoltada de misteri. Com aquesta actuació.
PAULA VALLS
Començar de nou és un disc per celebrar les imperfeccions i per denunciar una societat que no es permet defallir mai. La Paula Valls ha convertit la malaltia en creació en unes cançons plenes d’ombres però també de llum. Un exercici de despulla i de sinceritat on la ferida drena a través de la música i que és el retrat, en efecte, d’un nou començament.
MOURN
L’energia i frescor de sempre topa amb dubtes i angoixa a The Avoider. Però enfrontar les pors s’ha convertit en un revulsiu per les Mourn que imprimeixen una sinceritat radiant en el que és ja el cinquè treball de la banda. Autoconeixement, vigor, actitud i guitarres. Fidelitat al rock alternatiu en un àlbum que, per contra, més que evasió, inspira acció.
HABLA DE MI EN PRESENTE
No fa ni dos mesos omplien la Sala Apolo 1 de Barcelona amb la seva festa a base de tecno i rumba. La unió Berlin Barcelona és més que fructífera a De todo se sale on el ventilador i el bombo a negres serveixen per cantar les vicissituds de l’existència. Viure el carpe diem també és escoltar els sentiments en una música que agafa l’emoció i la puja al podi de la discoteca. L’existencialisme balla eurodance.