. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dissabte 27
juliol 2024
20:30h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

MAIG
+ Lexius Dj Set

Maig (Maria Solà Bertran) és una jove artista i productora catalana de 18 anys, originària de Barcelona. Les seves dues primeres cançons, ‘És prohibida’ i ‘De Caça’, van ser co-produïdes juntament amb Gela, qui es va unir al projecte després que Maig publiqués les demos a TikTok com a avanç i que ràpidament es van fer virals una vegada ja acabades, captant el seu encara petit però creixent i fidel públic, gràcies al seu so singular que combina elements i ritmes urbans amb vibracions tranquil·les, elegants i gairebé oníriques que l’han ajudat a destacar en la nova escena musical catalana, amb projecció a destacar també en l’emergent panorama urbà nacional.

Tot i el seu curt recorregut, ja podrem veure-la aquest estiu a la emblemàtica sala Heliogabal acompanyada de les seves primeres col·laboracions com Lluc, Poncelam i Pol, així com diferents singles en solitari produïts per gent de renom com Gela, Sergi El Combo i T-Cun, entre d’altres. Amb un any ple de música al davant, Maig acaba d’arribar amb molta força sota la calma de les seves cançons, que aviat seran descobertes per a un 2024 prometedor.

A més, després de la vostra actuació podrem gaudir d’un DJ Set de Lexius, una de les DJ més emergents i rellevants de l’escena musical de Barcelona. Amb passió pels orígens, els seus sets combinen himnes atemporals amb els sons més nous, oferint a la multitud una àmplia selecció d’èxits per gaudir d’una gran varietat de gèneres, principalment Dancehall i Reggaetón, però també Afrobeat, Dembow, Hip Hop i Funk Brasiler, entre d’altres.

Entrades anticipades