. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 09
agost 2024
20:30h
20€ a taquilla

– Heliogàbal

Disidente

Disidente, originaris de Guadalajara, Mèxic. Amb sis discos editats i dos concerts enregistrats en viu capturats en vídeo. El seu disc més recent senzill ̈Diluvio ̈ (23.FEB.2024) va ser produït per Disidente, mesclat i masteritzat per Robert Pehrsson (Estocolm, Suècia) i produït per Disidente.

Més d’una dècada creuant carreteres del món en gires que són el resultat del treball dur i una implacable passió pel rock n’roll que els ha portat a tocar a festivals Pal Norte, Machaca, Vive Latino i escenaris més importants de Mèxic.

DISIDENTE ha compartit escenari i han estat convidats per bandes com Stone Temple Pilots, Smashing Pumpkins, Incubus i recentment amb Slash (23. 01.2024 a CDMX).

El so de Disidente es caracteritza per l’ús de guitarres distorsionades, melodies emocionals barrejades amb actitud i sensibilitat post punk donen forma a un estil de composició clàssic del rock, amb lletres senzilles, fosques, intel·ligents i fins a cert punt enganxoses però coherents. “No tenim cap resposta als problemes del món a les nostres lletres, simplement és una constant recerca per definir la nostra identitat, per trobar els llocs on encaixem”.

Entrades anticipades