. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 16
agost 2024
20:00h

– Jardins de La Sedeta

Festigàbal 2024

el diablo de shanghái
+ Ven'nus
+ TIEMEI
+ Zimmer90
+ Heliogàbal Djs
+ PD Pubilla
+ Les Cosines Dj Set
+ Ven'nus + Suu Dj Set

20.00h

“113 Pasos Adelante en el Ensanche” resa el primer LP de el diablo de shanghai. Una oda a l’amistat i la joventut sota el paraigua de la ciutat barcelonina que habiten. De les glòries a l’Eixample. El quartet format per Juanito, Juana, Víctor i Albert deixa enrere un so més innocent o rebel, fruit de la cerca, per presentar una paleta sonora fresca en la qual s’erigeixen el spoken word, guitarres atrevides i esmolades, així com una contundent base rítmica.

Editat en vinil per la novella casa Candorro i en digital per Estudi Mazmorra, el primer disc del diablo de shanghai promet emocions fortes i molta guerra.

21.00h

VEN’NUS és l’alter ego musical de la jove vallesana Valèria N. Saurí. Graduada en cinema a l’ESCAC, és l’any 2020 quan decideix fer una passa endavant i explorar un nou univers, íntim i personal, on a través de la música troba llibertat absoluta per explicar la seva visió del món. El nou EP de VEN’NUS ha estat produït per sis productors diferents: Vernat, Arnau Vallvé, André Nascimbeni, Jolly Damper i el duet Balma conjuntament amb l’artista, qui sempre crea des de zero les seves maquetes i les vesteix amb sons selectes i característics de la gent amb qui vol treballar. El repte, doncs era no perdre l’essència en el procés i posar èmfasi ireconèixer la feina de producció musical.

Composant aquests temes en un moment de canvis vitals, Ven’nus ha procurat nodrir-se de cada vivència i espai per crear des de la veritat del moment, donant lloc així a un disc amb noves sonoritats, més eclèctic, més electrònic i més passional.

‘POST-MULLET’ també es defineix com una auto-crítica generacional: “ens aferrem a l’estètica del moment així com ens aferrem al present. Amb passió i seguretat, però amb poca precisió. Ho volem tot sense aferrar-nos a res i la nostàlgia continua omplint-nos els carrets ‘desechables’ de fotos que ja ens estimem abans de fer-les.”

22:00h

Els barcelonins TIEMEI presenten el seu àlbum de debut per fi, després de diversos ep’s sota el seu nom anterior, TMATNB. Ja en aquests primers treballs quedava clara l’orientació del projecte: electrònica emocional amb una clara vocació pop i un so que els situa a mig camí entre el sofà i el club, cosa que canvia radicalment als seus directes, més centrats a la pista de ball.

23.00h

Zimmer90 és una banda de pop alternatiu d’Alemanya, formada per Finn i Josch. El nom reflecteix el seu projecte creatiu, combinant els seus interessos per la música, el disseny i l’art.

Creen un so suau però ballable amb pads de sintetitzador calmants, línies de baix disc i ritmes de ball amb percussió intensa, així com la veu suau i distinta de Josch. Un autèntic fenòmen de masses que debuta al nostre país amb un concert inèdit per tancar el Festigàbal de la millor manera possible.

00:00h

Els djs de l’Helio tancaran la primera jornada de Festigàbal amb el seu particular i ballable set.

20.40h

Un dels djs més estimats de la casa ens delectarà amb una sessió expréss entre-actes marcada pel bon gust i les mescles més sonades.

21.40H

Les Cosines són casa. Les dos persones que més saben de l’univers Manel a Barcelona ens tornaran a fer cantar i ballar amb una micro-sessió variadíssima entre-actes

22.40h

Dos artistes com un casa de pagès que tornaran a sumar forces per divertir-nos i brindar-nos energia quan més ens faci falta. També punxaran entre-actes