. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dimecres 20
setembre 2023
21:00h
10€ a taquilla

– Heliogàbal

DELIRICS al Cicle Segells Residents

Las Bajas Pasiones
+ Bounce Twice
+ Oli

Las Bajas Pasiones, és un projecte d’Electrònica i Música Urbana pro LGTBIQ, on es conecten les ganes descarades de viure, cremar les soles de les sabates a la pista i una actitud antagonista al que ens venen a vendre com a vida.

El rap cru i directe d’en Trusty, les melodies pop i tornades enganxoses de l’Edu Libra, els sintetitzadors d’en Toni Taboo s’entrecreuen amb les guitarres i uns beats d’un altre món, i d’un altre temps que encara ha d’arribar. Alguns dels seus temes ja son hits de la comunitat LGTBIQ i els seus concerts son una festa alliberadora que converteix qualsevol espai en una pista de ball sense final.

Deixa’t emportar i gaudeix de Las Bajas Pasiones!

Bounce Twice va néixer l’any 2019 com a resultat de la unió entre dos músics de dos mons completament diferents: la cantant i imatge del grup Lil Aiden, de la mà del productor i DJ Efren Kairos.

Les seves influències, igual que la seva música, tenen característiques del Hip Hop old school amb detalls del Soul, R&B i la música electrònica. Sens dubte, la potent personalitat, desimboltura i imatge de Lil Aiden acompanyada del talent d’Efren Kairos desprèn una actitud que no pot deixar-te indiferent.

Van començar publicant una sèrie de singles de caràcter experimental, durant aquest recorregut van anar evolucionant cap a una sonoritat molt més electrònica i ritmes nous amb trets més de l’estil trap i ballables que van desembocar en un segon treball, i que és ara quan donen un salt en la seva carrera fitxant per un segell referent en música urbana a Catalunya: Delirics. Segell també amb el qual preparen un nou àlbum que els posicionarà ràpidament entre les bandes referents de la urbana del país. I de les poques liderades per una dona.

Musicalment saben combinar a la perfecció el català, el castellà i l’anglès. Alguns dels seus referents són Laurent Hill, Nathy Peluso, Princess Nokia, Snow tha product i Mac Miller, entre d’altres.

Bounce Twice és força, energia, personalitat arrasadora i un directe elèctric que hipnotitza. Atentxs… comença el millor!

Oli és una artista de rap i ballarina de Barcelona. Es va introduir en el món musical amb el seu primer grup, La Clika Pika, format per raperes totes dones i identitats dissidents, on combinaven lletres en català i castellà, buscant l’empoderament de les dones i d’altres identitats per transformar la societat. Li agrada compartir l’espai de creació, és per això que ha col·laborat amb artistes com KeTeKalles, Pirat’s Sound Sistema i Las Bajas Pasiones en la seva trajectòria musical.

Ara engega el seu projecte en solitari amb molta energia i moltes ganes de compartir el que ha estat cuinant a foc lent: lletres crues, però esperançadores i potents, que t’introdueixen en un món més crític i reflexiu!

Entrades anticipades