. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dijous 18
juliol 2024
20:30h
7€ a taquilla

– Heliogàbal

BRAZY
+ Gioba Fellini
+ Teuma Thug
+ Ga.Dea b2b Joanadinamita
+ La Babel Dj set
+ Pains Dj set

Torna Brazy! El ritual satànic més boig de Barna.

Aquest cop venim a cremar l’Heliogàbal i invocar els esperits per fer-los ballar amb nosaltres.

Comptem amb gerrers ferotges com el jove Teuma Thug i l’Hacha Dastral, dos artistes que han sigut “game-changers” a la nostra ciutat.
En Teuma, un home que va fer una aposta pel so d’Atlanta (FREE YSL) i posteriorment pels sons jamaicans provinents del dancehall.
Podríem dir moltes coses d’ell, però vosaltres ja les sabeu totes. Ens flipen els artistes que es mullen i s’arrisquen.

L’Hacha ha sigut un pilar fonamental a l’hora de fer emergir nous talents a Barcelona (en la seva faceta com a productor) i sabem que aquest cop ve a Brazy amb ganes d’arrancar caps. La nit del 18 estarà fent la seva màgia cobrint les esquenes del Teuma i del Gioba Fellini.

El Gioba portarà el seu show enèrgic barrejant música urbana i electrònica. Una jove promesa, un home capaç de tot que vol aprofitar el nostre ritual per obrir portals a universos perillosos. Aneu amb compte.

A partir de les 23:00, canviarem d’altar. Les sacerdotesses Ga.Dea i Joanadinamita faran que la cerimònia es converteixi en una bacanal, amb els seus dj set eclèctic i provocador.

Les seguirà el set de La Babel, ja l’heu vist abans en els nostres rituals fent conjurs i alimentant als fidels amb dosis de neoperreo i dembow/reguetón fosc i experimental.

Tancarà la nit la nostra germana Pains, amb ella va començar tot. Drum and bass i bpm’s perillosos, una dona amb set de sang i coneixedora de la màgia negra. Forma part de la nostra secta des de fa anys i serà la responsable de que us hageu de demanar la baixa al curro el divendres 19.

Com sempre, porteu túnica i els vostres millors punyals. Ens veiem allà maleïts!

Entrades anticipades