. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dijous 31
octubre 2024
20:30h
15€ a taquilla

– Heliogàbal

APECAT a l'Helio

Pablo Romo
+ julia amor

A l’oníric univers de Pablo Romo, cada tema busca submergir-se una mica més en les profunditats del pop contemporani fins a esquinçar les costures. Inspirat per noms com Zahara, Cuco, Rusowsky, i El Mató a un Policía Motorizado, Romo promet ser una de les veus més interessants de 2024 amb el seu primer àlbum, “OVNI”.

Al seu EP debut, “CLAVELES,” Romo va mostrar les bases del seu projecte musical amb un jo poètic malenconiós, apostant per un pop minimalista i molt personal. Portant el seu so a un nou nivell, amb la producció de Mané Buenatarde, en el seu més recent single “ET,” extret del seu proper àlbum, cada nota es converteix en una constel·lació emocional. Des de “Claveles” fins a “ET,” Pablo Romo ha teixit una trilogia sonora que trenca barreres, des d’explorar la foscor a “El Zoo” fins a la carta d’amor als estius eterns a “Todo Lo Que”. “ET” emergeix com un tancament perfecte, un comiat carregat d’emotivitat que deixa entreveure tot el potencial del nou projecte. El mes de febrer 2024 editarà ala fi el seu disc debut, “OVNI (Olvídame Valiente Niño Imbécil)”

julia amor ja és un secret a veus, una joia pop que, en plena pandèmia, va llançar les seves primeres cançons davant la necessitat de parlar d’estimar amb por i trencar una llança a favor de la vulnerabilitat com una arma de transformació molt poderosa.

Amb una combinació perfecta de guitarres, sintetitzadors i caixes de ritmes que la situen entre el synth i el dream pop, aquesta andorrana establerta a Barcelona, influenciada per artistes com Hidrogenesse, Alaska y Dinarama, Cabiria, Daniel Daniel, Carlos Berlanga, Lewis OfMan o ABBA, deixava clar que es mou amb comoditat en un pop de contrastos, on melodies plenes de llum s’entrellacen amb lletres que aprofundeixen en les nostres pors més profundes, sent capaç de fer-nos ballar i celebrar mentre ens enfrontem a allò que ens fa més vulnerables.

Entrades anticipades