. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Divendres 18
octubre 2024
20:30h
17€ a taquilla

– Heliogàbal

Ghouljaboy

Ghouljaboy és el projecte personal de Jordi Arroyo, que el 2019 es va donar a conèixer amb la seva primera mixtape a través de La Vendición, el segell emblema de l’escena trap i urbana a Espanya. El 2020, l’any mort per a gran part de la indústria musical, va ser d’activitat frenètica per a Ghoulja, que no podia actuar en directe però sí gravar i evolucionar com a artista a gran velocitat. Bevent del seu passat en bandes de post-punk i indie pop i mantenint un peu en la música urbana, va presentar (de nou amb La Vendición) el seu primer projecte sòlid i determinant, “El Rascal”, amb 18 temes on col·labora amb noms com Antifan, Yung Beef, Pedro Ladroga o Absolute Terror.

Poc després, Ghouljaboy va sorprendre tothom autoeditant “Ciudad Portuaria”, un doble EP de city pop on recupera els seus antics companys de banda per als directes i per aportar creativitat a les seves composicions. Així comença a definir el camí musical i artístic que seguiria amb el seu aclamat àlbum “Dreamcore” (BMG 2022): una confluència d’indie rock, post-punk, synth pop, dreamcore i sons frescos que beu dels clàssics i els remodela per sonar al futur. Després d’un EP de transició (“Playa Hosono”, BMG 2022), aquest futur va arribar en forma d’un nou àlbum l’estiu del 2023 (“Oh No Syzygy!”, BMG 2023), mesclat per Pat Jones (Toro y Moi), la campanya del qual va començar alhora que una gira que l’ha portat per tota Espanya i diverses vegades a Mèxic.

Entrades anticipades