. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dimecres 27
novembre 2024
20:30h
14€ a taquilla

– Heliogàbal

Fernando Alfaro

EL MUNDO TURBIO DE FERNANDO ALFARO

A començaments d’aquest any, Fernando Alfaro va publicar “Mundo turbio: una novela y todas las canciones” (Editorial Contra, 2024), un llibre que inclou la seva primera novel·la llarga, i també les lletres de totes les seves cançons, tant de Surfin’ Bichos com de Chucho, o bé les escrites per projectes en solitari o d’altres projectes.

El més peculiar de la novel·la és que els seus personatges –començant pel protagonista, Ángel Turbio, transsumpte potser del mateix autor– provenen de totes aquestes cançons, i que la trama del relat segueix, tanmateix, la línia argumental dels discos. Tot per portar el lector, a través de terrenys relliscosos, a precipicis inesperats d’amors fugaços, descobriments lluminosos, drogues dures i històries carceràries.

Aquest particular concert de presentació suposa també una escenificació de les cançons –cançons de tota la seva trajectòria que Fernando Alfaro va cantant i explicant, acompanyat per la seva guitarra acústica–, seguint l’espinada argumental del llibre. Un concert dels que no es repeteixen.

Entrades anticipades