. Мобильный сайт Вавада: заходите прямо сейчас, играйте и срывайте ежедневный джекпот, сумма которого может достигать нескольких сотен тысяч долларов.

Dimecres 20
novembre 2024
20:30h
12€ a taquilla

– Heliogàbal

RUVENRUVEN
+ Mariana També

RUVENRUVEN és el projecte musical del productor Rubén Segovia, que ha treballat amb artistes com Xenia, Vez Era, Anouck, Carlota, Margarita Quebrada i Tatuaje entre d’altres. L’artista dissenya un so propi, amb traçades d’electrònica, glitch i R&B, sense renegar del mainstream, per a crear un paisatge sonor únic i complex, format per capes sonores experimentals. Després de llançar diversos senzills i presentar-se en escenaris arreu del pais, RUVENRUVEN proposa un nou show en format trio per acompanyar l’estrena del seu àlbum Plastic Boy.

A la data s’unirà Mariana També com a artista convidada. L’artista catalana, amb arrels veneçolanes, presentarà alguns temes del seu últim treball “Cada vez que te digo adiós me siento rara”. Produït per l’artista valenciana Xenia, combina harmonies electròniques i lletres enamoradisses que ens permeten assaborir l’eclecticisme i la sublimitat del pop, juntament amb delicades influències de drum & bass i hyperpop

Entrades anticipades